FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » ‘Digital key’ als sleutel van het succes

‘Digital key’ als sleutel van het succes

Sinds meer dan 20 jaar vermarkt SALTO toegangscontrole in intussen meer dan 90 landen en beveiligt wel 5 miljoen deuren, gebruikt door naar schatting 40 miljoen mensen per dag. Meest voor de hand liggende toepassingen zijn overheid, zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, sportvoorzieningen en co-workingspaces, maar daarnaast ook meer en meer residentiële woningen. Dankzij een uitgebreid hardware platform met slimme sloten zijn er nu dus oplossingen op maat van elk project: server- of cloud gebaseerd, bekabeld of draadloos, online of offline. De digitale sleutel van SALTO / SALTO KS –JUSTIN Mobile / DIGITAL KEY- in de vorm van een gebruiksvriendelijke app op de smartphone.

Door het gebruik van mobiele technologie met de SALTO-hardware kunnen gebruikers de toegangsrechten - snel en sleutelloos - beheren, wat veiliger is dan het gebruik van mechanische sleutels. Ook de flexibiliteit, het gemak en de operationele efficiëntie van de draadloze technologie zijn van toegevoegde waarde.

Deze nieuwe technologieën van SALTO stellen ons in staat om klanten, systeembeheerders en installateurs kennis te laten maken met nieuwe ervaringen en om sleutelloze toegang aan te sluiten op plaatsen waar we voorheen geen bedrading van een deur konden verantwoorden. We zien al jaren dat de elektronische sluittechniek een ecosysteem is dat voortdurend verandert en groeit en we hebben moeten nadenken over hoe we het best kunnen anticiperen op de behoeften van klanten en slimme sluitoplossingen kunnen aanbevelen die gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn.

De BLE-technologie is aan boord van zowat elke nieuwe hardware die vandaag verkocht wordt. Dit geeft gebruikers en systeembeheerders de mogelijkheid om een mobiele sleutel te versturen of te ontvangen om eender welke deur of poort te openen. Dit voegt ongelooflijk gemak en efficiëntie toe voor de eindgebruikers.

Voor elk gebouw, elke functie of elk model biedt SALTO de perfecte elektronische cilinder voor elke deur. De SALTO NEO-cilinder bvb biedt een eenvoudig te gebruiken elektronisch sluitplatform dat al uw fysieke beveiligingsbehoeften integreert door middel van slimme, draadloze en op batterijen werkende slimme cilinders, zodat u over de meest recente toegangsinformatie beschikt voor vrijwel alle deuren in uw gebouw.
Advertorial News
06-05-2021


 Bezoek de website >>