FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Lockers en inrichting gaan hand in hand: zo ook bij Fyzix Fitness

Lockers en inrichting gaan hand in hand: zo ook bij Fyzix FitnessBij Cube realiseren we unieke projecten door nauw samen te werken met onze klanten. Voor het nieuwe Fyzix Fitness filiaal in Gare Maritime/Tour&Taxis verzorgden we een stijlvolle inrichting. Voor de grote opening voorzagen we het filiaal van praktische en veilige opbergruimte. We kozen voor soepel openende lockers en meubilair dat de moderne stijl van het fitnesscentrum weerspiegelt.

Kwaliteit en stijl vormen een geheel
Het gebruik van kwaliteitsvolle lockers met een dynamisch slotensysteem werd afgestemd op functionaliteit en esthetiek. Onze inrichting omvatte verschillende design lockers en opbergruimte, specifiek voor kleedkamers, kantoren en koffiehoeken, inclusief keukenkasten met RFID-sloten en een ingebouwde vaatwasser.

Slim en praktisch openen en sluiten
Sporters en medewerkers gebruiken hun Fyzix toegangsbandje voor training, inkom én het eenvoudig openen en sluiten van lockers. Met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit en esthetiek hebben we een fitnessruimte gecreëerd die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is, waardoor sporters en personeel volledig worden ontzorgd. Meer informatie >>