FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Gezonde werknemers dankzij bureauloopbanden van Cube Lockers

Gezonde werknemers dankzij bureauloopbanden van Cube LockersMeer en meer bedrijven zetten in op beweging op het werk en kiezen voor wandel- of loopbanden om de gezondheid te verbeteren en het geluk van hun medewerkers te verhogen. Doorsnee loopbanden zijn echter niet aangepast voor een goede werkhouding, hebben nood aan stroomtoevoer en maken vaak te veel lawaai. Cube Lockers biedt een nieuwe, innovatieve oplossing geschikt voor kantoorruimtes en flexwerkplekken.

Geruisloze oplossing bewaakt de rust op de werkvloer
Met onze stille bureauloopbanden kunnen werknemers al wandelend hun werk doen zonder hierbij collega’s te storen. Tijdens de lunchpauze kunnen ze het toestel gebruiken als loopband. Dankzij de manuele aanvoering waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een motor of stroomtoevoer wordt de rust op de werkvloer niet verstoord. De bekroonde bureauloopbanden zijn handgemaakt in Duitsland uit duurzaam, massief beukenhout met zachte, elastische en veerkrachtige lamellen en makkelijk verplaatsbaar dankzij wielen met een blokkeersysteem.

Eén oplossing, diverse uitvoeringen
Cube Lockers biedt één oplossing met duidelijke troeven, maar zorgt voor heel wat mogelijkheden tot personalisatie. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit loopbanden zonder bureau, met een geïntegreerd bureau of juist met een vrijstaand bureau. Ook zijn er verschillende breedtes beschikbaar voor het bureaublad. Rugleuningen, armsteunen of werkbureaus kunnen ook na de oorspronkelijke aankoop toegevoegd of weggenomen worden. Bovendien is er keuze uit twee versies van het wandeloppervlak met verschillende zachtheid en elasticiteit.

Focus op kwaliteit en maatwerk
Cube lockers bestaat bijna tien jaar en staat bekend als expert in locker- en slotenoplossingen met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod aan lockers van Cube Lockers is zeer breed, met maatwerk als kers op de taart. Zo heeft Cube specifieke gamma’s voor brandweer, politie, industrie, kantoorgebouwen, scholen en de zorgsector. Binnen elk gamma zijn er heel wat keuzeopties om elke locker optimaal af te stemmen op de gebruiksomstandigheden. Ongeacht welke oplossing je verkiest, je kan steeds rekenen op onze expertise en een persoonlijke zorg, helemaal op maat.

08-12-2022


 Ontdek de bureauloopbanden >>