FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » IFMA Belgium zoekt FM-belofte van het jaar

IFMA Belgium zoekt FM-belofte van het jaar

(foto: <a href='https://nl.123rf.com/profile_argus456'>argus456</a> - 123RF)
(foto: argus456 - 123RF)

IFMA Belgium richt zich met de ‘Rookie of the Year Award’ in het bijzonder tot starters in het uitdagende vakgebied dat Facility Management vandaag meer dan ooit is. Kandidaten moeten drie jaar actief zijn in het vakgebied en een project gerealiseerd hebben dat bijdraagt tot de verbetering van de werkomgeving binnen hun organisatie.

IFMA Belgium wil graag het harde en gevarieerde werken van haar leden en daardoor ook het vakgebied Facility Management in de kijker zetten.  Met de ‘Rookie of the Year Award’ worden professionals – ongeacht hun leeftijd – gezocht die vrij recent in het vakgebied aan de slag gingen en zich laten opmerken door hun inzet om het verschil te maken.
FM-professionals die de voorbije drie jaar van start gingen in een team of als Facility Manager en zich lieten opmerken bij de realisatie van een ambitieus project met focus op innovatie, gastvrijheid en/of duurzaamheid, komen in aanmerking om de Award in de wacht te slepen.

Praktisch
Kandidaten voor de IFMA Belgium ‘Rookie of the Year Award 2022’ kunnen worden ingediend tot 25 november eerstkomend via e-mail aan info@ifmabelgium.be" >"_blank">info@ifmabelgium.be.
De kandidatuur wordt voorgedragen via en korte videopresentatie waarin de kandidaat en het gerealiseerde project worden voorgesteld. De videoclip moet duidelijk maken waarvoor hij/zij in aanmerking komen voor de Award. Naast de waarde van het project speelt de originaliteit van de videopresentatie mee in de eindbeoordeling voor de jurering door de Raad van Bestuur van IFMA Belgium.
De voordragende organisatie moet lid zijn van IFMA Belgium.  
De IFMA Belgium ‘Rookie of the Year 2022’ wordt bekend gemaakt op de ‘IFMA Belgium Kerstparty’ die doorgaat op 7 december. Meer details hierover volgen op de website https://ifmabelgium.be/category/events/

Eduard Codde
29-09-2022