FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

(Assistent- )-Adviseur KVM (Kwaliteit / Veiligheid / Milieu) (M/V/X)Wie zijn we ?

De familie Blaton staat al 155 jaar voor ondernemerschap in de bouwsector. Ze levert het bewijs dat een familiebedrijf een van de grote spelers in de Belgische bouwsector kan zijn. We gaan dan ook elke uitdaging aan met een combinatie van traditionele technieken en geavanceerde technologieën. In al onze realisaties brengen we ons bouwkundig meesterschap tot uiting.

We bouwen grootschalige projecten zoals torens, stations, kantoor- en appartementsgebouwen, hotels, .... Stuk voor stuk verwezenlijkingen waar onze medewerkers trots aan meewerken. Wij realiseren meer dan 45 grote werven per jaar, zowel in nieuwbouw, renovatie als civiele bouwkunde. We zijn actief in het Groothertogdom Luxemburg, in Brussel en in Vlaanderen. Met een omzetgroei van 370 miljoen euro in 2018 zijn we duidelijk een dynamische speler in de markt.

Waarom bij ons komen werken?

Werken bij CIT Blaton, dat is aan de slag gaan bij een onderneming die een uitstekende faam geniet, dat is zich aansluiten bij een team van ondernemende en moedige vakmensen die trots zijn op hun beroep en hun verwezenlijkingen, en die dagelijks gemeenschappelijke waarden delen zoals wederzijds respect en samenwerking. Het betekent ook dat je je engageert in een bedrijf op mensenmaat, waar een gezellige sfeer heerst. Je toekomst is er in goede handen: collega’s en leidinggevenden helpen je bij de uitbouw van je loopbaan. Met een specifieke opleiding die past bij jouw profiel, zal je snel je steentje kunnen bijdragen aan onze lopende of toekomstige projecten.
Jouw verantwoordelijkheden
Binnen de afdeling Kwaliteit, Veiligheid en Milieu (KVM):

 • Voer je de wettelijke taken uit van een preventieadviseur, waaronder het bezoeken van de werkplekken (materiaaldepot, werkplaatsen, werven), het opstellen van risicoanalyses, het toezien op de naleving van reglementaire en normatieve vereisten, om die te vertalen in concrete aanbevelingen;

 • Volg je de managementsystemen Veiligheid (VCAP en ISO 45001), Kwaliteit (ISO 9001) en Milieu (ISO 14001, CO2 neutraal en Ent. Ecodyn***) op, draag je bij tot de handhaving van deze certificeringen en zie je erop toe dat deze managementsystemen op de werven worden toegepast;

 • Sta je het uitvoerend personeel op de werf bij met advies en ondersteuning;

 • Leid je je collega’s op in de gewoonten en best practices van het bedrijf.


Je rapporteert aan de KVM-verantwoordelijke van CIT Blaton. Localisatie : 1030 Brussel en regelmatige aanwezigheid op werven in België (Vlaanderen, Brussel, Wallonië).

Uw profiel

 • Hogere opleiding in de bouwkunde op bachelor- (graduaat) of masterniveau (ingenieur), of gelijkwaardig;

 • Aantoonbare ervaring van enkele jaren in de bouwsector;

 • Kennis van certificeringsnormen (VCA, ISO 45001, ISO 9001, ISO 14001, ...) is een pluspunt;

 • Zeer goede analytische vaardigheden, praktijkgericht en oog voor efficiëntie;

 • Zeer vlot in de omgang, gevoel voor diplomatie en teamwork;

 • Toont overtuigingskracht en kan zich vlot uitdrukken;

 • Kennis van het Frans en het Nederlands is een vereiste.


Ons aanbod

 • Een vast contract,

 • Een concurrerend loon in verhouding met uw ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extra-legale voordelen,

 • De mogelijkheid om in een beroemde bouwonderneming te integreren, met nog steeds een 100% familiaal aandeelhoudersschap.


Important notice to employment businesses/agencies
CIT BLATON does not accept referrals from employment businesses and/or employment agencies in respect of the vacancies posted on this site. All employment businesses/agencies are required to contact CIT BLATON's general procurement/human resources department to obtain prior written authorization before referring any candidates to CIT BLATON. The obtaining of prior written authorization is a condition precedent to any agreement (verbal or written) between the employment business/ agency and CIT BLATON. In the absence of such written authorization being obtained any actions undertaken by the employment business/agency shall be deemed to have been performed without the consent or contractual agreement of CIT BLATON. CIT BLATON shall therefore not be liable for any fees arising from such actions or any fees arising from any referrals by employment businesses/agencies in respect of the vacancies posted on this site.
Jobs 
28-05-2021


 Online solliciteren >>