FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Ionen in de strijd tegen luchtverontreiniging en ziekteverwekkers

Ionen in de strijd tegen luchtverontreiniging en ziekteverwekkers

Als de huidige pandemie ons iets geleerd heeft, dan is het wel hoe snel gevaarlijke ziekteverwekkers zich via de lucht verspreiden. Het belang aan propere en zuivere binnenlucht neemt dan ook alsmaar toe. Een van de zaken die in hoge mate kunnen bijdragen in de bestrijding van allerlei luchtgedragen pathogenen is ionisatie. Ionen zijn overal in de lucht die we inademen. Ze worden buiten door de natuur buiten gecreŽerd en bevinden zich in de hoogste concentraties daar waar de lucht het schoonst is. Vallend water is een manier waarop de lucht geÔoniseerd wordt. Wanneer waterdruppels met kracht tegen elkaar botsen, scheiden kleine deeltjes zich van het wateroppervlak en dragen zo een negatieve lading in de atmosfeer. GPS creŽert dezelfde ionen als Moeder Natuur, en dit zonder schadelijke ozon of andere nevenproducten!

Zo reduceert het gepatenteerde luchtzuiveringssysteem van GPS door middel van Bipolaire Naaldpunt Ionisatie (NPBI) in sterke mate luchtgedragen verontreinigingen zoals fijnstof, schimmels, bacteriŽn en virussen en breekt het bovendien schadelijke VOS (vluchtige organische stoffen) af. Het aantal ziekteverwekkers in de lucht kan zelfs tot meer dan 95% verminderd worden. Het reinigingsproces pakt ook geurhinder aan waardoor de binnenlucht fris reukt en vrij is van geur.

De gepatenteerde NPBI-luchtzuiveringstechnologie zorgt bovendien voor aanzienlijke energie- en kostenbesparingen door zeer lage verbruiks- en onderhoudskosten in vergelijking met andere luchtzuiveringssystemen. Het systeem vereist geen periodieke vervangingsonderdelen zoals filters of UVC-lampen en bovendien zijn de meeste toestellen zelfreinigend.

Honderdduizenden installaties wereldwijd vertrouwen reeds op de ionisatie technologie van GPS. Waaronder ziekenhuizen, scholen, kantoren, magazijnen, luchthavens en meerÖ

Bekijk het filmpje om te leren hoe het dit doet, het duurt slechts een drietal minuten...

Meer details over hoe de technologie werkt en de voordelen ervan ten opzichte van andere luchtzuiveringstechnieken: Contacteer ons op info@airplussoluitions.com of bezoek onze website https://airplussolutions.com.

Advertorial News
28-01-2021