FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Flex Program als strategische hefboom

Flex Program als strategische hefboom

Gregory Jacobs, Compensations & Benefits Manager van Proximus
Proximus realiseert vandaag 80% van zijn omzet met activiteiten die 20 jaar geleden niet bestonden. Het bedrijf evolueerde van telecombedrijf naar een veelzijdige ICTonderneming, waardoor ook steeds meer ICT-profielen worden aangetrokken. Geschikte kandidaten verwachten de in het ICT-wereldje gebruikelijke voordelen. Dat belette Proximus niet een eigen verloningspolitiek uit te stippelen.


Dankzij het ‘Proximus Flex Program’ wordt de medewerker de regisseur van zijn eigen leven. De medewerkers kunnen namelijk in hoge mate zelf bepalen wanneer, van waar en met welke tools zij hun activiteiten verrichten. “Het plan bestaat uit drie pijlers” licht Gregory Jacobs, Compensations & Benefits Manager bij Proximus toe. “Een HR luik, een Facility luik en een IT luik. Voor het HR luik werken we met het concept van flexibel verlonen. In tegenstelling tot andere bedrijven die cafetaria plannen hebben ingevoerd, werken we met afzonderlijke programma’s, zodat een bepaalde richting gegeven kan worden aan het flexibel verlonen. Het flexibel verlonen van Proximus bestaat uit een ambassador plan met telecom voordelen, een tijdsplan voor einde-loopbaan planning en een mobiliteitsplan voor een duurzamere mobiliteit. De medewerkers kunnen hun telecom budget bijvoorbeeld niet aanwenden voor een grotere bedrijfswagen of meer liters op de tankkaart”.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


30/08/2016
Mobility Management
 Ander nieuws
Meer zakenreizen, maar duurzaam reizen blijft uitdaging
| 15/08/2022
De werkomgeving is op weg voor ‘phygital’
| 08/08/2022
Gen X-Y-Z, complementair op de werkvloer
| 01/08/2022
Nederland blaast warm en koud bij elektrisch rijden
| 25/07/2022
Zonwerende folie beschermt ouderen van Woonzorgcentrum Meulenbroek
| 19/07/2022

Meer news