FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Mobiliteit is ook een zaak voor bedrijven

Mobiliteit is ook een zaak voor bedrijven

Vincent Meerschaert, directeur TRAJECT
Op het vlak van mobiliteit zijn er twee dwingende aspecten die zich aftekenen in
2014: één in de Brusselse regio, een ander op federaal niveau. Meer dan alleen een verplichting, zouden het mobiliteitsplan van een onderneming en de federale diagnose van mobiliteit aanleiding moeten zijn om de mobiliteit van vandaag en morgen te verbeteren.


Met recordfiles en overbevolkte treinen als chronisch verschijnsel, is er niemand die de mobiliteitsproblemen die we vandaag ondervinden kan negeren. Vincent Meerschaert, directeur van Traject en al een 15-tal jaren actief in deze sector, is ervan overtuigd dat de mobiliteitsoplossingen niet alleen moeten komen van publieke instanties, maar evenzeer van bedrijven. Traject profileert zich sinds 1992 als dé specialist inzake verkeersbeheer en bedrijfsmobiliteit.

Federale diagnose
Elke drie jaar, en dit sinds 2005, zijn Belgische bedrijven en publieke organisaties die meer dan 100 mensen tewerkstellen, verplicht om de overheid informatie te verschaffen over de mobiliteit van hun werknemers. Deze gegevens worden gebundeld in een ‘federale diagnose inzake mobiliteit’. De enquête zal verstuurd worden in de loop van de maand juni en zou uiterlijk 31 januari 2015 teruggestuurd moeten worden.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


17/06/2014
Fleet Management - Facility Management - Energie en Milieu - Mobility Management
 Ander nieuws
Snelladen van EV’s schaadt accu aanzienlijk
| 29/09/2023
Strategische personeelsplanning voor de toekomst
| 28/09/2023
Investeren in IT maakt kmo nog niet veilig
| 27/09/2023
Verdubbeling van ransomware aanvallen en generatieve AI maakt het nog erger
| 26/09/2023
Beddeleem zorgt voor high-end afwerking kantoren Ageas
| 25/09/2023

Meer news