FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » MOZER l Logistiek en verhuizing: de twee gezichten van eenzelfde realiteit

MOZER l Logistiek en verhuizing: de twee gezichten van eenzelfde realiteit

Naar analogie met de transportwereld zijn de opdrachten voor de verhuisondernemingen al sinds lang geëvolueerd naar meer complexiteit en verantwoordelijkheden. Als gespecialiseerde technische partner is Mozer aanwezig op talrijke verhuiswerven. Ziehier drie heel recente voorbeelden.

Mozer kreeg recent twee nieuwe gespecialiseerde opdrachten die duidelijk meer dan het simpele vervoer van meubelen inhielden: een wereldwijd actieve fabrikant van elektronische apparaten voor de consumentenmarkt gaf aan de onderneming de opdracht om in de verkooppunten in België en Luxemburg het meubilair te installeren waarin alle apparaten van het gamma worden gepresenteerd en ingebouwd. “Dat lijkt simpel maar is het helemaal niet” legt Sales Manager Marc Nahon uit. “Wij moeten in elke winkel een ‘pre-visit’ afleggen omdat dit meubilair in het buitenland op maat werd gemaakt. Bij de ontvangst ervan controleren we of het overeenstemt met de afmetingen van de winkel. Vaak hebben we te kampen met problemen waardoor we de bekabeling, de maatvoering, e.d. moeten aanpassen. Dat is een zeer delicaat werk: het gaat om presentatiemeubelen die in een onberispelijke staat dienen te zijn”.
Dit contract begon in de lente van 2013 te lopen en wordt uitgevoerd door het netwerk TENESO (Technical Network Solutions), waarvan Mozer aandeelhouder is. Het groepeert partners in heel Europa. In elk bij dit contract betrokken land vervult een lid van TENESO dezelfde opdracht.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


10/03/2013
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Advertease introduceert Wi-Fi technologie voor noodsituaties
| 18/07/2024
Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat
| 17/07/2024
Robot Sam ontsmet ruimtes grondig, snel en zonder chemicaliën
| 16/07/2024
Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes
| 11/07/2024
BauWatch heeft criminaliteitsrapport voor de bouwsector klaar
| 10/07/2024

Meer news