FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Ontwerp een modulaire designbalie in solid surface

Ontwerp een modulaire designbalie in solid surface

Als exclusief invoerder en verdeler van verschillende premium Solid Surface merken in ons land blijft Engels Surfaces zijn productaanbod diversifiëren. Nu gaat de solid surface specialist uit Malle een stapje verder in zijn samenwerking met Rosskopf + Partner. Deze pionier in solid surface materialen werkt al jaren samen met toparchitecten zoals Thomas Vietzke & Jens Borstelmann. Het resultaat mag er zijn: de Miru® modulaire designbalies. Vakmanschap ontmoet architectuur.

Met het modulaire balieprogramma Miru® zetten Rosskopf + Partner hun expertise en ervaring om in een gedeeltelijk gestandaardiseerd productiesysteem. De 8 designwerelden van de gerenommeerde architecten Vietzke & Borstelmann vormen een overkoepelende matrix die bepaalde ruimtelijke situaties weerspiegelt of nieuwe sferen creëert. De stijlen worden beschreven aan de hand van paren van tegenstellingen. Denk aan minimalistisch vs. neobarok, klassiek modern vs. futuristisch of natuurlijk vs. kunstmatig. Het spectrum loopt van puristische eenvoud via verfijnde complexiteit naar tijdloze elegantie. Met Thomas Vietzke en Jens Borstelmann werd in de loop der jaren een hechte werkrelatie uitgebouwd die unieke werelden van creatieve vormen tot leven bracht. Het grootschalige project in HIMACS, het Hotel Puerta America van Zaha Hadid, mondt nu uit in een gezamenlijk ontwikkeld productsysteem.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


03/01/2024
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Exclusieve promoties voor Facility Managers die naar FM Day komen
| 15/02/2024
Kärcher opent nieuw Municipal Competence Center in Wilrijk
| 13/02/2024
EPOS breidt zijn assortiment zakelijke headsets uit
| 13/02/2024
Een duik in het technologiebad
| 12/02/2024
“The Slope” van K-ONCEPT
| 12/02/2024

Meer news