FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Vinçotte zet zich samen met zijn klanten in voor een toenemend veilige en duurzame samenleving

Vinçotte zet zich samen met zijn klanten in voor een toenemend veilige en duurzame samenleving

Vinçotte, in 2022 overgenomen door de Kiwa Group, heeft ambitieuze doelstellingen vooropgezet op het gebied van duurzaamheid, hernieuwbare energie en veiligheid. Steve Capelle, Head of Sales Building, en Christelle Binamé, Corporate Communication & Sustainability Manager, lichten de strategie van het certificeringsbedrijf toe.

Vinçotte is blijkbaar serieus bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?
Christelle Binamé - Dat klopt, serieus en ambitieus. Ons MVO-beleid leeft in de maatschappij door en voor onze medewerkers en omvat doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en hernieuwbare energie. Bovendien is veiligheid voor zowel ons personeel als voor onze klanten integraal onderdeel van ons DNA en onze kernactiviteiten. We streven naar CO2-neutraliteit tegen 2030!

Steve Capelle - De elektrificatie van ons wagenpark is de belangrijkste hefboom om CO2-neutraliteit te bereiken. We werken ook aan het optimaliseren en rationaliseren van onze gebouwen in Antwerpen, Gent, Gembloux en Vilvoorde. Dit betekent minder kantoorruimte, meer telewerk en veel meer energie-efficiëntie. We onderzoeken de mogelijkheid om zonnepanelen en elektrische laadpunten te installeren voor ons wagenpark. We hebben niet alleen aandacht voor ons eigen MVO, maar ook voor dat van onze klanten.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


15/11/2023
Veiligheid & beveiliging
 Ander nieuws
Resideo heeft sfty overgenomen
| 29/11/2023
Thuiswerk in 5 verschillende ruimtes
| 29/11/2023
Resideo heeft sfty overgenomen
| 29/11/2023
Werknemers zijn zwakke schakel in IT-beveiliging
| 28/11/2023
48% energiebesparing via eSave-technologie
| 27/11/2023

Meer news