FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » DEF Belgium – Nieuw gebouw als expertise center

DEF Belgium – Nieuw gebouw als expertise center

Maak van de nood een deugd. Dat is precies wat DEF Belgium heeft gedaan! Door een continue groei op de Belgische markt – perfect in beeld gebracht door drie opeenvolgende nominaties voor een Trends Gazellen in de categorie Middelgrote bedrijven voor Brussel tussen 2019 en 2021 – werd begin dit jaar verhuisd naar een ruimer pand. De kans werd aangegrepen om er een real life showroom van te maken waar klanten verschillende oplossingen voor brandveiligheid kunnen ervaren.

DEF Belgium is al meer dan 45 jaar de Belgische vertegenwoordiger van het DEF-netwerk, één van de grootste van onafhankelijke en Europese fabrikanten op het gebied van brandveiligheid. De kernactiviteit van DEF Belgium is het aanbieden van klantspecifieke oplossingen en diensten voor branddetectiesystemen, spraakgestuurde evacuatie, automatische blussystemen (gas- en watermist) en IT-beheersystemen met de focus op toezicht en gebouwbeheer. “Ons uitgebreid portfolio gebruiken we voor een duidelijk doel”, aldus Christophe Pia, commercieel directeur bij DEF Belgium, “en dat is onze klanten beschermen tegen brandrisico’s, hun activiteiten garanderen en de veiligheid van alle aanwezigen verzekeren. Onze oplossingen vind je terug in zeer diverse sectoren, zoals de industrie, transport, luchtvaart, telecommunicatie, ziekenhuizen, onderwijs, energie (nucleair, olie, gas) en sinds kort mag daar ook de hernieuwbare energiesector aan worden toegevoegd.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


19/07/2021
Veiligheid & beveiliging
 Ander nieuws
Actief ondersteunen van communicatie bij hybride werken
| 19/10/2021
Steeds meer mensen keren terug naar kantoor
| 18/10/2021
Daling inschrijvingen speed pedelecs
| 15/10/2021
Nederlandse kantoormarkt blijft stijgen
| 13/10/2021
De Franse populatie thuiswerkers zal naar verwachting binnen twee jaar verdrievoudigen
| 11/10/2021

Meer news