FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » De nieuwe werkplek: veilig en verleidelijk

De nieuwe werkplek: veilig en verleidelijk

Niemand zal er nog aan twijfelen dat thuiswerken deel zal blijven uitmaken van het nieuwe normaal. De vaste werkomgeving zal meer dan ooit bijzonder aantrekkelijk moeten zijn om medewerkers te motiveren zich er naartoe te verplaatsen. Een veilige en hygiënische werkomgeving zijn de nieuwe verleiders naast een inspirerende plaats om te ontmoeten en verbinden.

Ziekenhuizen, kantoorgebouwen of industriële sites zijn slechts bouwwerken zonder mensen die ze gebruiken. Mensen maken de werkomgeving tot wat ze is en de werkomgeving beïnvloedt op haar beurt de productiviteit, effectiviteit en creativiteit van het werken.

Zowel werknemers als werkgevers hebben er alle belang bij om terug te keren naar de werkplek: de cultuur van het bedrijf ligt daar. Het is de plaats waar eenheid en verbondenheid tussen werknemers en de organisatie groeien en verankeren.

People make places
“ISS biedt de professionele ondersteuning om ondernemingen hun doelen te helpen bereiken, mensen te servicen bij alles wat hen naar het gebouw brengt, gebruikers een warm thuisgevoel te bezorgen. De service-ingesteldheid van onze medewerkers is een essentieel gegeven om de belevingswaarde van de gebouwen bij onze klanten te verhogen. ISS geeft plaatsen een hart en een ziel”, aldus Bart Mariman, Chief Commercial Officer ISS BeLux.

‘Plaatsen’ hebben voor ISS drie dimensies: Work, Think en Give ...


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


19/04/2021
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Beddeleem zorgt voor circulaire herinrichting kantoren hub.brussels
| 04/10/2022
De perfecte storm
| 04/10/2022
15% minder elektriciteitsverbruik voor Parijse kantorenwijk La Défense
| 03/10/2022
Hefvermogen elektrische heftrucks van Linde opgetrokken tot 18 ton
| 03/10/2022
Interface is eerste CO2-neutrale onderneming in vloerenindustrie
| 30/09/2022

Meer news