FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » “Ons maintenanceverhaal is gebaseerd op een sterk team en flexibel FMIS”

“Ons maintenanceverhaal is gebaseerd op een sterk team en flexibel FMIS”

Kristien Achten – maintenance manager PPS Scholen van Morgen AG Real Estate
Kristien Achten (35) werkt als ‘maintenance manager PPS Scholen van Morgen’ bij AG Real Estate mee aan een uniek PPS-project: het DBFM-programma Scholen van Morgen. Op korte termijn werden 182 verschillende projecten opgezet in eenzelfde DBFM-kader. Momenteel zijn bijna alle projecten opgeleverd en in gebruik. Een verdienste van het hele team, dat zorgvuldig werd samengesteld en met hart en ziel aan dit project werkt, aldus Kristien Achten.

Maatschappelijk geëngageerd
Burgerlijk ingenieur-architect Kristien Achten noemt zichzelf een atypische Facility Manager die nog veel kan leren van de klassieke Facility Manager, maar ook andersom. Na haar studies ging ze van start bij een energiestudiebureau, waar ze drie jaar werkte en ervaring opdeed inzake energiezuinig bouwen. “Toen ik tien jaar geleden hoorde dat men bij AG Real Estate, de investeringstak in vastgoed van AG Insurance, iemand zocht om de passiefprojecten binnen het project Scholen van Morgen te begeleiden, heb ik niet getwijfeld. Het sprak me heel erg aan om mee te stappen in een dergelijk groot project, waarin ik alle fases heb meegemaakt. Ik evolueerde van projectmanager naar overkoepelend technical advisor en maintenancemanager in 2013. In 2014 werd ons eerste project opgeleverd.”

Het sociaalmaatschappelijke aspect en energie liggen Kristien Achten na aan hart: “Het bouwen van scholen is zo belangrijk. Ik sta enorm achter dit programma en volg momenteel een master real estate om het financieel luik nog beter onder de knie te krijgen. Daarnaast steun ik ook in het bijzonder op het gedreven team dat we uitgebouwd hebben en dat een van de sterktes is van ons maintenanceverhaal.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


28/03/2020
Gebouwen en Technieken - Facility Management
 Ander nieuws
Beddeleem plaatst systeemwanden in nieuwe HQ Securex
| 24/09/2021
Kies net als Nestlé voor een ergonomische thuiswerkplek
| 23/09/2021
Beweging in de cateringmarkt
| 23/09/2021
Onderzoek Idewe legt opvallende inzichten rond ‘het nieuwe werken’ bloot
| 22/09/2021
Belangrijkste persoonlijkheidstypen op de werkvloer
| 22/09/2021

Meer news