FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Volgende stap in gebruik softwareplatform

Volgende stap in gebruik softwareplatform

Toen AG Real Estate een vijftal jaar terug aangesteld werd om het ‘Scholen van Morgen’-project in goede banen te leiden, koos het bedrijf voor het softwareplatform Axxerion om alle processen onder controle te houden. Een vlotte afstemming tussen de scholen, AG Real Estate en haar aannemers was het resultaat. Dat was een succesvolle samenwerking, want het bedrijf besliste om Axxerion ook binnen de andere AG RE businessunits in te zetten.

Het is planningsverantwoordelijke Eric Wong van AG Real Estate die ons meer vertelt over de eerste ervaring met Axxerion tijdens het project ‘Scholen van Morgen’: “Ons bedrijf doet aan beheer, ontwikkeling en investeringen in vastgoed. Dat zijn sectoren waarin we al heel wat expertise opgebouwd hebben. We nemen deel aan het ‘Scholen van Morgen’-programma, een samenwerking waarin in totaal 200 schoolgebouwen, verspreid over heel Vlaanderen, moeten gebouwd of gerenoveerd worden. We hadden toen nood aan een platform waarin die communicatie op een efficiënte manier kon verlopen en dat werd de software van Axxerion. Alle betrokken partijen kunnen in die oplossing hun opdrachten snel doorgeven en kunnen alle belangrijke informatie makkelijk delen.”

Uitrol over andere AG Real Estate-businessunits
“De start van die samenwerking dateert van 2015. Het was van meet aan af een succes dankzij de snelheid, efficiëntie en duidelijkheid voor alle partijen. Dat wordt door onze keuze om, op basis van die positieve ervaringen, Axxerion ook op corporate niveau uit te rollen over onze andere businessunits bevestigd. Concreet gaat dat om de drie businessunits Retail, Office en Warehouse waarin andere gebouwtypes zoals shoppingcenters, kantoren en magazijnen aan bod komen.” Zodoende is dat een volledig van Scholen van Morgen onafhankelijk Axxerion platform.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


04/02/2020
ICT en Telecom
 Ander nieuws
Vuilvangmat van Mewa beschermt tegen vocht en vuil
| 27/09/2021
Beddeleem plaatst systeemwanden in nieuwe HQ Securex
| 24/09/2021
Kies net als Nestlé voor een ergonomische thuiswerkplek
| 23/09/2021
Beweging in de cateringmarkt
| 23/09/2021
Belangrijkste persoonlijkheidstypen op de werkvloer
| 22/09/2021

Meer news