|
“Dankzij een goede koffiepartner de focus leggen waar die nodig is”
Onlangs vierden ze hun 75-jarig bestaan, maar Fabory Group heeft meer om tevreden over te zijn dan enkel hun bouten, moeren en schroeven van hoge kwaliteit. Althans, dat zegt Logic Support en Facility Manager Toon Mariën. Hij vertelt over het belang van een goede koffiepartner, die ervoor zorgt dat heel het team de focus kan leggen waar die echt nodig is.
| 06/09/2023
|
|
|
Een steeds flexibeler cateringaanbod
Na vertraging door Covid is de scale-up Localimus vandaag volop op gang gekomen. De digitale oplossing van e-bedrijfsrestaurants speelt in op de terugkeer naar kantoor van de werknemers en de achteruitgang van de klassieke bedrijfsrestaurants. De basis bij Localimus is nog steeds het leveren van gerechten en broodjes van lokale traiteurs, maar het bedrijf heeft ondertussen ook een nieuw aanbod gelanceerd: “slimme koelkasten”.
| 07/12/2022
|
|
|
Koffiemachine met verse bonen zet de trend
Nu de Corona-maatregelen ons stilaan toelaten om grotendeels terug naar kantoor te gaan, hebben we meer dan ooit nood aan een kwalitatieve koffiepauze. Daarom kiezen meer en meer bedrijven voor een koffiemachine met verse bonen.
| 01/06/2022
|
|
|
Een 100% eigen bedrijfsrestaurant, ‘good food’ en zelfgemaakte bereidingen
De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB) heeft de gelegenheid van zijn intrek in de nieuwe Iris Tower aangegrepen om zich toe te rusten met een vernieuwend bedrijfsrestaurant. Het 100% homemade ‘good food’-aanbod wordt bereid door een eveneens 100% homemade team dat voor 50% bestaat uit jongeren in een eerste baan. Een grote uitdaging, want met 2.100 werkplekken in de toren moet het restaurant 700 tot 900 maaltijden per dag kunnen serveren. Met een focus op kwaliteit, financieel evenwicht en medewerkerstevredenheid loopt de formule sinds eind 2020 op rolletjes.
| 13/04/2022
|
|